Onderdanige meid uit Ypenburg zoekt echte man

Onderdanige meid uit Ypenburg zoekt echte man

NaamLei
ProvincieZuid Holland
PlaatsDen Haag
WijkYpenburg
Leeftijd30 jaar
PostuurSlank
Lengte1.60-1.65

Kom direct met mij in contact!

Onderdanige meid uit Ypenburg zoekt echte man

Hey, ik ben onderdanig maar dat wil niet zeggen dat ik met mij laat sollen en dat ik geen eigen wil heb. Ik weet best wat ik wil hebben en daar ben ik dan ook op zoek naar. Ik ben een type die niet zo gauw het initiatief neemt, behalve als het noodzakelijk is zoals nu. Voor de rest wil ik het helemaal aan jou overlaten en ik doe met alles mee wat jij wil hebben. Ik ben een leuke meid en ik zou graag door jou uitgenodigd willen worden. Als ik bij jou ben dan mag jij doen waar jij zin in hebt, als het maar niet al te hardhandig is. Een beetje kan, maar het moet niet aan mij te zien zijn. Dat is het enige waar je rekening mee moet houden. Ik ben om op te eten en dat zal jij ook vinden.

Echter moeten we daarvoor wel in contact komen met elkaar, anders weet je niet wat je aan mij hebt. Ik ben geen veeleisende meid, maar ik wil helemaal aan mijn trekken komen. En dat kan alleen als jij de leiding op je neemt en met mij zal doen wat lekker is. Ik zal jou in alles tegemoet komen en mij van mijn verleidelijkste kant laten zien. Heb ik je weten te overtuigen en ben je er klaar voor, dan hoop ik op een voorstel van jou.

Kom Direct in Contact!
 

Comments

comments

Een reactie plaatsen