Ik draag nooit ondergoed

Ik draag nooit ondergoed

NaamSecil
ProvincieZuid Holland
PlaatsSchiedam
WijkKethel
Leeftijd41 jaar
PostuurSlank
Lengte1.60-1.65

Kom direct met mij in contact!

Ik draag nooit ondergoed

Ik denk dat zat mannen het zich afvragen als ze een vrouw in een rokje zien lopen. Zal ze ondergoed aan hebben, maar nooit zullen ze er achter komen, want hun verlegenheid weerhoud ze er altijd van te kijken of het te vragen. Wat misschien ook wel begrijpelijk is, maar toch hun verlies!

Ik draag namelijk nooit ondergoed, en ik vind het heerlijk als het winderig is en niet te koud in een jurkje over straat te gaan. Soms pakt het goed uit en vliegt me jurkje eventjes omhoog, maar ik vind het wel spannend altijd en de mannen klagen ook nooit!

Wil jij een keertje samen overstraat? En wellicht nemen we dan wel even een klein zijstraatje als jij ook nieuwsgierig bent geworden…….

Kom Direct in Contact!

Comments

comments

1 gedachte over “Ik draag nooit ondergoed”

  1. Hallo, ik ben heel erg benieuwd hoe het er uit ziet, als jij op een stoel zit met je benen een iets uit elkaar, en of ik daar dan ook een erectie van krijg.
    Zou jij dit ook willen uitproberen met mij, dan krijg ik graag een bericht terug van jou, zodat we wat kunnen afspreken.
    Groetjes Robin.

Een reactie plaatsen