Grote Billen zijn in de mode toch

Grote Billen zijn in de mode toch

NaamMarthe
ProvincieZuid Holland
PlaatsHoogvliet
WijkZalmplaat
Leeftijd64 jaar
PostuurVolslank
Lengte1.60-1.65

Kom direct met mij in contact!

Grote Billen zijn in de mode toch

Billenmannen opgepast, hier ben ik!

Steeds vaker schakel ik op de tv en zie ik muziek met vrouwen met hele grote billen, de ene nog groter dan de andere. En dat zette me aan het denken, want ik ben dan wel oud en dacht mezelf uit de markt. Maar wellicht zijn er toch mannen die het wel spannend lijkt met een oudere vrouw af te spreken. Vooral omdat ik de grootste billen in de straat heb!

Lijkt het je dus wat een afspraakje met mij te maken, stuur me dan een berichtje. Ik kan je gewoon thuis ontvangen in Hoogvliet!

Kom Direct in Contact!

Comments

comments

Een reactie plaatsen