Mannelijk contact in Albranswaard gezocht

Mannelijk contact in Albranswaard gezocht

NaamJanneke
ProvincieZuid Holland
PlaatsAlbrandswaard
Wijk
Leeftijd39 jaar
PostuurSlank
Lengte1.55-1.60

Kom direct met mij in contact!

Mannelijk contact in Albranswaard gezocht

Hallo, mijn naam is Janneke en ik ben al weer een jaar single na een tijd samen gewoond te hebben met mijn eerste vriend. Dit werd dus een fiasco en ik woon nu gelukkig op mijzelf in een klein maar gezellig flatje. Ik zoek dan ook niet iemand om weer mee samen te wonen of nog niet eens voor een relatie, maar wat ik wel zoek is een leuke vent of man die mij in de avonden gezelschap wil houden. Zeg maar dat je een a twee keer in de week bij mij langskomt om elkaar goed te verwennen en je daarna weer naar je eigen plekje gaat. Gebonden is daarom ook geen probleem.

Kom Direct in Contact!
 

Gerelateerde Berichten

Comments

comments

Plaats een reactie